18 de març 2010

30 dies per valorar l'Estudi Informatiu del Tren a Castellar

Imatge de les opcions que presenta l'estudi

Des del dia 16 de març de 2010 està a exposició pública l'Estudi Informatiu per l'arribada del tren a Castellar.
A partir d'aquesta data tenim 30 dies hàbils per fer-hi al•legacions, analitzar-lo i que tots els ciutadans i ciutadanes, entitats i col•lectius hi puguem dir la nostra.
La Plataforma Tren Castellar Centre, volem mirar amb molt detall aquest projecte.

Ara mateix es pot consultar l’expedient a l'Ajuntament de Castellar o baixar-lo directament del web de la Generalitat en format PDF: http://www10.gencat.cat/ptop/AppJava/cat/informacio_publica/transports/documentacio_perllongament_castellar.jsp

L'arribada del tren a Castellar representa una inversió pública molt important. A nivell de municipi comporta també un important impacte ambiental i urbà, que cal que valorem molt bé per aconseguir la màxima eficiència en tots sentits: És important que arribi el tren, i ho és també que arribi de la manera més òptima.

Un dels objectius de la plataforma és generar debat ciutadà a l'entorn d'aquest tema i ara amb aquest estudi a la taula hem d'aprofitar per que el debat sigui el més plural i divers possible. Ara és quan podem decidir el futur d'aquesta infrastructura. Així doncs durant aquests dies ens reunirem obertament diverses vegades per valorar aquest estudi i fer-hi aportacions. Publicarem les dates i lloc de les reunions en el web de la Plataforma de Tren Castellar Centre on també hi podreu trobar més informació d'aquest tema.

Qui cregui que pot aportar la seva visió ara és el moment. Després de molts anys d'espera només tenim 30 dies per presentar al•legacions al projecte. Aprofitem-los. Participa a les reunions de la plataforma Tren Castellar Centre.

Podeu adreçar-vos a nosaltres a través del correu-e: trencc@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada