09 de juliol 2010

L'arribada dels Ferrocarrils de la Generalitat a Castellar


A mida que les obres de prolongació del tren a Sabadell van progressant (aquest setembre entrarà en acció la tuneladora entre Can Feu i l’estació Sabadell Estació), a Castellar anem preparant la seva arribada al nostre poble.
Perquè el tren serà una realitat a Castellar.
I més aviat serà tard que d’hora vista la crisi econòmica que passem, les retallades que es fan sobre algunes obres ja actualment en marxa (no la del tren de Sabadell, per cert) i la lentitud amb que van normalment les obres públiques.
Per això mateix sabem que disposem de temps, però no de tot el temps del món, per pensar, definir i aportar la nostra visió sobre el projecte, per al•legar i millorar totes aquelles coses que són millorables.
Per tenir el tren que tots volem, volem que tots ens ajudeu a millorar-lo i estudiar entre tots els millors trajectes i les millors opcions ja que el fet d’haver-nos constituït en part al•legadora ens permetrà ser cridats com a interlocutors per discutir el projecte oficial i les nostres propostes amb l’administració quan arribi el seu moment.
Tenim sobre la taula la proposta del Departament de Política Territorial, l’Estudi Informatiu que qualsevol persona pot consultar en línia a la pàgina trencc.blogspot.com
Tenim les propostes fetes per la Plataforma Tren Castellar Centre que podeu consultar en el lateral dret d'aquest bloc: www.trencc.blogspot.com
Ara cal que en parleu a casa, amb els veïns i amb les associacions de les que formeu part i us en feu una idea pròpia.
Perquè aquest tren l’utilitzarem tots. Sia per anar a fora (se’n serviran els estudiants, els malalts, els viatgers, els treballadors, els jubilats...) com per venir (visitants, possibles compradors pels nostres comerços, turistes, excursionistes, jovent, Festes Majors, fires, esports, actes públics, contactes entre entitats...).
Us proposem discutir-les tots plegats en la propera presentació pública prevista pel dia 13 de juliol que farem de les nostres propostes (3 en total i ben diferents) que a la nostra manera de veure milloren la inicial del Departament.

Podeu aportar les vostres opinions al nostre correu: trencc@gmail.com

PLATAFORMA TREN CASTELLAR CENTRE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada