17 de novembre 2012

Sobre infraestructures: Què diuen els candidats a les eleccions del 24N al Parlament de Catalunya?

Radio Castellar i L'Actual.cat
Quines gestions faria el teu partit si estigués al govern per acabar amb l'aïllament de Castellar, en quan a infraestructures? Per exemple temes de desdoblament de la B-124, l'arribada del tren, quart cinturó...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
 22/11/12
Respostes de Marta Ribas, número 5 per ICV-EuiA per la demarcació de Barcelona
Marta Ribas
Per nosaltres la prioritat és la ferroviària. El tren i la resta de transports públics són els mitjans més democràtics. L’aposta clara ha de ser complir amb el compromís de fer-hi arribar el ferrocarril. Seguim defensant que el Quart Cinturó és una infrastructura cara i sense sentit. L’aposta hauria de ser per la Ronda Vallès.

19/11/12 
Respostes d'Eva García, candidat número 6 del Partit Popular de Catalunya per Barcelona
Eva García

Les mancances són històricament evidents. I en aquests dos anys de govern de CiU s’ha patit una gran manca d’inversió. No pot ser que tinguem un municipi com Castellar tan aïllat de Sabadell i Terrassa. Per tant, la pròxima legislatura s’han de fer inversions perquè tant el transport de passatgers com de mercaderies sigui molt millor. La zona del vallès pateix una manca d'inversió molt important. 


 19/11/12 
Respostes de Marc Sanglas, candidat número 6 per ERC a Barcelona
Marc Sanglas
"Nosaltres hem defensat activament l'arribada del tren i hem presentat algunes propostes en aquest sentit, per que creiem que el transport públic són les infraestructures que cal fomentar, la propera crisi que tindrem en el món serà la crisi energètica i per tant tot allò que poguem anar tivant amb energies que generin menys consum i sigui transport col·lectiu nosaltres hi estem de totes totes."

16/11/12 
Respostes d'Antoni Font, candidat número 22 per CiU a Barcelona

Antoni Font, candidat número 22 de CiU per Barcelona
(Josep Graells)
 "moltes infraestructures com el quart cinturó, com el perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat, tot això queda penjat, com l'eix mediterrani. Aquesta seria la nostra gran aposta."

"la línia de Rodalies de Barcelona a Manresa és la mateixa de fa 100 anys, això és impressionant, no hi hem guanyat res. Ara si que es perllonguen els ferrocarrils que arribaran fins a Sabadell i la idea és que ja no soterrat sinó en superfície puguin arribar a Castellar, però de Castellar no ens podem parar, de Castellar hauríem de connectar-ho amb Sentmenat, hauríem de poder fer una xarxa ferroviària i a la vegada infraestuctures de carreteres de qualitat per que sinó quedarem encallats com a país."

 15/11/12
 Respostes d'Alexandra Moreno, candidata al Parlament pel PSC

Alexandra Moreno (Josep Graells)
Abans ho comentava amb el primer secretari de les Joventuts de Castellar del Vallès i regidor, que precisament una dels compromisos que té el partit socialista amb Castellar és el que apuntaves, el desdoblament de la B-124 per tal de connectar amb la ronda oest i poder posar en marxa el polígon industrial de Can Bages i reactivar la situació econòmica pel municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada