24 de juliol 2011

Recoder anuncia que l'ampliació de FGC a Sabadell es demorarà fins al 20158 jul (EFE) .- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha anunciat avui que l'ampliació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC ) a Sabadell podria demorar fins al 2015, dos anys més enllà del previst.

Les obres, que van començar el 2008, permetran ampliar la línia S2 en cinc parades, una d'elles intercanviador amb Rodalies de Catalunya, i deixaria encarada una possible ampliació fins a Castellar del Vallès.

Recoder, que avui ha visitat les obres dels FGC a la futura estació de Plaça Major de Sabadell, on acaba d'arribar la tuneladora, ha destacat que una variació en el pla financer de l'empresa gestora d'infraestructures, Gisa, ha ampliat el termini d'entrada en servei.

"Hem de trobar solucions perquè el pla econòmic financer de Gisa no condicioni la finalització de l'obra i la puguem acabar abans", ha assenyalat Recoder.

El titular de Territori ha recordat que "la previsió inicial era acabar el 2013, però la modificació del pla financer l'allarga fins al 2015".

El retard en el calendari ve donat en part perquè s'ha optat per no adquirir una segona tuneladora per perforar el subsòl en paral·lel, sinó que s'utilitzarà la mateixa que actualment està operant, Arraona, fet que suposa un estalvi de 5 milions d'euros. EFE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada