30 de desembre 2009

Les propostes de perllongament del FGC a Castellar s’obriran a exposició pública passat Nadal

Cristina Farrés - Ajuntament de Castellar del Vallès, 25/12/09

Villalante explica que ja es té pràcticament acabat l’estudi informatiu del projecte, recordant que està englobat al Pacte Nacional d’Infraestructures tot i que no tingui data d’execució.


Passat Nadal Castellar del Vallès inicia un període molt important pel que fa a la seva mobilitat, ja que la gestora d’infraestructures de la Generalitat, GISA, donarà el tret de sortida al període d’exposició pública de l’estudi informatiu del perllongament de la línia de Ferrocarrils entre Sabadell i aquest municipi.

Així ho va anunciar dimecres passat el director general de transport terrestre de l’organisme, Manuel Villalante, explicant que aquest projecte proposa diverses alternatives de traçat per tal que s’hi pronunciï la ciutadania, el teixit econòmic i social local i els grups municipals.

Malgrat que va afirmar que es tracta d’una proposta present al recent signat Pacte Nacional d’Infraestructures, Villalante va deixar clar que no hi ha cap data d’inici de les obres. De fet, ni tant sols està prevista cap partida pressupostària ja que falta concretar quan es faran totes les infraestructures a les que s’ha donat llum verda a l’àrea metropolitana, ja que el Pla Director d’aquest territori s’acaba precisament el 2010. Serà, doncs, l’any que ve quan es conegui quan començarà l’esperat perllongament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada