20 d’abril 2010

Ara és un bon moment per fer propostes: com creus que ha d'arribar el tren a Castellar?

El dia 22 d’abril s’esgotava el termini per la presentació d’al•legacions a l’estudi informatiu de l’arribada del tren a Castellar del Vallès, però atesa la importància dels estudis i les diverses peticions que han fet diferents entitats, el departament de política territorial i obres públiques, ha acordat ampliar el termini d’informació pública fins l’11 de maig de 2010. Fins aquest dia les persones físiques i jurídiques que hi estiguin interessades poden examinar l’estudi (el podeu consultar a través del web http://trencc.blogspot.com) i formular les al•legacions o les observacions que es consideressin oportunes.

Tot i que el temps per poder valorar un estudi tan complex com aquest és molt breu, aquests 15 dies de coll ens permetran poder fer més aportacions a les propostes que ha presentat la Generalitat.

Ara és el moment de discutir i debatre aquest document, posar sobre la taula les diferents visions que han de servir per què un projecte tan important pel municipi com aquest s’acabi resolent de la millor manera possible.

La Plataforma Tren Castellar Centre, en aquests moments estem preparant el document que presentarem al DPTOP exposant tots aquells punts i propostes que considerem que es poden millorar i repensar referent al traçat i les ubicacions de les estacions.

Si tens coses a dir i les vols compartir amb nosaltres ho pots fer a través del correu electrònic trencc@gmail.com o participar directament a alguna de les nostres reunions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada